P2P PARKING REVOLUTIE OP BLOCKCHAIN

PARKGENE PARKGENE is een product dat op een eenvoudige en veilige manier oplossingen biedt PARKGENE levert technologie die oplossingen voor parkeerproblemen biedt. PARKGENE volgt Blockchain-technologie met gedecentraliseerde systemen. PARGENE zullen nieuwe veilige, gemakkelijke parkeerplaats en natuurlijk voorzien met behulp van nieuwe technologie in een drukke stad en zeer zeldzame land.

PARKGENE zal al het land dat niet wordt gebruikt te kunnen benutten. PARKGENE zal P2P peer-integreren in de technologie-peer met de integratie van de bestaande parking technologie. PARKGENE werkt degenen die zelf de parkeerplaats staat een lijst en rechtstreeks verkopen hun lokalen aan de eerste en efficiënt zal zijn parking drives, veilig en goedkoop. PARKGENE een GENE token als betaalmiddel af te geven. Meer details. de bestuurder vindt een parkeerplaats met behulp van de App en plaatst het, met behulp van een GENE token uit de portefeuille, of aankopen in real-time . Reserveringen zijn uitgerust met absolute zekerheid en transparantie met behulp van blockchain. Wanneer de parkeerplaats sessie voorbij is en het verlaten van de parkeerplaats, de slimme contract verdeelt GENE tokens aan belanghebbenden.

In het systeem werkt PARKGENE heeft een applicatie genaamd PARKGURU waarin deze applicatie is beschikbaar op https://parkguru.com/. PARKGURU in samenwerking met de aanbieders van parkeren op de straat en op de parkeerplaats. PARKGURU zal gericht op het bieden off- blijven straat en off-straat parkeren, afkomstig van gemeenten en professionele parkeergelegenheid (garage) operators, terwijl PARKGENE een nieuw product gericht op een efficiënte, gedecentraliseerde peer-to-peer-parking zal zijn.
Kort gezegd:
PARKGURU zal blijven samenwerken met professionele parkeerplaatsen en gemeenten aan te bieden en park op de straat en van de straat.
PARKGENE richt zich op een gedecentraliseerde peer-to-peer-parkeermarkt tussen particulieren.

In zijn ontwikkeling heeft PARKGENE een zeer mooie ungulan functies zoals
Hoge parkeerkostenverlaging
De parkeertarieven zullen aanzienlijk worden verlaagd door middel van toepassingen die door PARGENE worden aangeboden
Recensies en vertrouwens en beoordelingen - Incentives en bonussen
PARKGENE biedt een bonus systeem dat bestuurders en parkeerplaatsen eigenaren ontvangen om bepaalde acties binnen het systeem uit te voeren: identificatieproces, gedetailleerde beschrijving van de parkeerplaats, het toevoegen van foto's, het schrijven van recensies.
veiligheid
PARKGENE waardeert de veiligheid van de eigenaar van de parkeerplaats (die hem levert)
toegang tot hun plaats) evenals de chauffeurs die hun auto parkeerden.
enkele stappen die we hebben genomen om al deze beveiligingsproblemen te beheren.


Om een ​​product te geven, PARKGENE publiceert een GENE token in ICO in een fundraiser. GENE Token zal worden verkocht in ruil voor Bitcoin, litecoin, Bitcoin Cash, Dash, Ether en USD via overschrijving. GENE token houders kunnen tokens te gebruiken op het zal zijn PARKGENE platform voor het parkeren of andere mensen de diensten die een GENE token als een betaling in de toekomst zal ontvangen kopen. GENE Tokens (GEN) worden uitgegeven in beperkte hoeveelheden 1,000,000,000 Tokens en zolang Sale Tokens 35% zal beschikbaar zijn voor verkoop in crypto loon. kopers kunnen deelnemen aan de verkoop van Tokens door het uitwisselen van Ether of Bitcoin. GENE Tokens (GEN) zal worden uitgekeerd aan kopers om de Ethernet Wallet na de verkoop van GENE Token is verlopen.

GENE Tokens worden gemaakt op basis van de Ethereum blok door middel van slimme contracten. GENE token details zijn als volgt.
• GENE (GENE) - Tekenen van ERC 20 met beperkte release
• Blockchain: Ethereal
• Basisprijs van Token Sales (GENE) = $ 0,10
• Totaal GENE: 1.000.000.000
• Token Sale Hard Cap 350 miljoen GENE
• De toegelaten vorm van betaling: BTC, ETH, BCH, LTC, DASH en USD, The ICO verkoopperiode is aan de gang en zal eindigen op 19 maart 2018.

Meer INFO laat chek op:
Website: https://parkgene.io
Whitepaper: Whitepaper_FINAL_V.18.1.pdf
Facebook: https://www.facebook.com/parkgene.token/
Telegram: https://t.me/parkgene
Twitter: https://twitter.com/PARKGENE 1
Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2705900.0

Auteur: Phoinex
              https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1414153;sa=summary

No comments

Powered by Blogger.